DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Instructies

  1. Open uw webbrowser en navigeer naar setup.office.com
  2. Volg de stappen op het scherm
    1. U heeft hiervoor een microsoft account nodig.
  3. Nadat u de stappen heeft gevolgd op setup.office.com krijgt u een download file. Open die en begin met de installatie
    1. De installatie zal alles zelf doen. Het betreft namelijk een click-to-install installatie.
  4. Na de installatie kunt u een van de office applicaties (word, powerpoint, excel etc…) opzoeken in de windows zoekbalk en openen. Hier zal dan gevraagd worden om een online activatie of een telefonische. Kies hiervoor voor de online activatie (indien anders aangegeven bij de licentie).
  5. Geniet van een geactiveerde Office installatie!

Procedure Office 2021 Installatie:

Zorg eerst dat alle oudere office varianten van uw pc zijn verwijdert (ook Office 365)

De download voor office 2021 betreft:

Nederlands: https://officecdn.microsoft.com/db/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/nl-nl/ProPlus2021Retail.img

Er opent een nieuw tablad waarin u niks te zien krijgt, maar op de achtergrond start een download. Dit kan even duren, ligt aan uw internetsnelheid.
Zodra deze download klaar is kan u het bestand openen. Indien dit niet lukt raden wij extractie programmas zoals Winrar aan.
Na het openen ziet u een bestandje genaamd “setup”. Open deze. Hierin start de installatie van Office 2021. Wacht dit geduldig af en onderbreek de installatie vooral niet.

Nadat de installatie voltooid is kunt u een van de office applicaties openen en de licentie invoeren in het scherm wat weergeven wordt.

Windows 10 kunt u via volgende link downloaden:

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10

Hier kunt u de download tool downloaden en alle stappen gegeven volgen. Na de installatie kunt u de licentie invullen. Indien er Windows 10 Home op staat en u een Pro licentie heeft aangeschaft, kunt u deze ook invullen. Hier komt af en toe een foutmelding uit dat de licentie niet werkt, hier kunt u opnieuw opstarten. Dat voert de upgrade dan door.

Windows 11 kunt u via de volgende link downloaden:

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows11

Hier kunt u de download tool downloaden en alle stappen gegeven volgen. Na de installatie kunt u de licentie invullen. Indien er Windows 11 Home op staat en u een Pro licentie heeft aangeschaft, kunt u deze ook invullen. Hier komt af en toe een foutmelding uit dat de licentie niet werkt, hier kunt u opnieuw opstarten. Dat voert de upgrade dan door.

Vertrouwd kopen bij een Nederlandse webshop!