Aanbieding!

Adobe Acrobat Standard 2020 – voor Windows

 164.95

-33%

Adobe Acrobat Pro DC is de meest geavanceerde PDF-software voor zakelijk en professioneel gebruik. Deze uitgebreide PDF-oplossing stelt u in staat om moeiteloos documenten te maken, bewerken, converteren en delen, waardoor u de volledige controle heeft over uw digitale documenten en workflows. Of u nu werkt in een kantooromgeving, als freelancer of in het onderwijs, Adobe Acrobat Pro DC biedt de hulpmiddelen die u nodig heeft om efficiënter te werken en professionele documenten te produceren.

Goedkoop en simpel software aanschaffen!
Binnen enkele seconden, digitaal geleverd!
 Niet goed = Geld terug!
 Klantenservice tot 23:00 bereikbaar!
 Vertrouwd kopen bij een gekeurde webshop!

Adobe Acrobat Standard 2020: Essentiële PDF-software voor Zakelijk Gebruik Ontdek Adobe Acrobat Standard 2020, een uitgebreide PDF-oplossing die speciaal is ontworpen voor zakelijke professionals die dagelijks werken met digitale documenten. Met krachtige tools voor het maken, bewerken, converteren en delen van PDF-bestanden, stelt Adobe Acrobat Standard 2020 gebruikers in staat om efficiënter te werken en professionele resultaten te behalen. Belangrijkste kenmerken: PDF-creatie en bewerking: Met Adobe Acrobat Standard 2020 kunt u moeiteloos PDF-documenten maken vanuit diverse bestandsindelingen en deze aanpassen naar wens. Bewerk tekst en afbeeldingen, herschik pagina’s en voeg annotaties toe met de vertrouwde Adobe-interface. Conversietools: Converteer PDF-bestanden naar Word, Excel, PowerPoint en andere populaire bestandsindelingen, terwijl de oorspronkelijke opmaak en kwaliteit van het document behouden blijven. Documentbeveiliging: Bescherm vertrouwelijke informatie met geavanceerde beveiligingsfuncties. Stel wachtwoorden in, voeg digitale handtekeningen toe en versleutel documenten voor maximale gemoedsrust. Efficiënte samenwerking: Verbeter de samenwerking binnen teams met annotaties, markeringen en revisietools. Verzamel eenvoudig feedback en houd wijzigingen bij om het revisieproces te stroomlijnen. Integratie met cloudopslag: Adobe Acrobat Standard 2020 integreert met Adobe Document Cloud, waardoor u documenten kunt opslaan en delen in de cloud. Hierdoor kunt u overal toegang krijgen tot uw bestanden, vanaf elk apparaat. Mobiele toegang: Met de Adobe Acrobat Reader-app kunt u overal en altijd uw PDF-documenten bekijken, bewerken en ondertekenen op uw mobiele apparaat. Adobe Acrobat Standard 2020 biedt de essentiële tools die u nodig heeft om uw documentbeheer te verbeteren en professionele resultaten te behalen. Of u nu PDF’s maakt, bewerkt, converteert of beveiligt, deze software is een waardevolle aanwinst voor professionals in elke branche. Verhoog uw productiviteit en lever hoogwaardige documenten met Adobe Acrobat Standard 2020.

Voor Adobe producten gelden andere voorwaarden, zie: Algemene voorwaarden

Bij een crash en/of formattering van de PC bestaat de kans dat de licentie verloren gaat, in dat geval is het artikel niet retourneerbaar.