Downloads

Voor office 2019 kunt u navigeren naar setup.office.com. Hier kunt u alle stappen volgen.

Vervolgens na de installatie opent u een van de office applicaties en kiest u voor Online activatie (indien anders aangegeven hoeft dit niet). Nu is uw office 2019 installatie geactiveerd 🙂

Voor Office 2021 kunt u het volgende doen:

Zorg eerst dat alle oudere office varianten van uw pc zijn verwijdert (ook Office 365)

De download voor office 2021 betreft:

Nederlands: https://officecdn.microsoft.com/db/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/nl-nl/ProPlus2021Retail.img

Er opent een nieuw tablad waarin u niks te zien krijgt, maar op de achtergrond start een download. Dit kan even duren, ligt aan uw internetsnelheid.
Zodra deze download klaar is kan u het bestand openen. Indien dit niet lukt raden wij extractie programmas zoals Winrar aan.
Na het openen ziet u een bestandje genaamd “setup”. Open deze. Hierin start de installatie van Office 2021. Wacht dit geduldig af en onderbreek de installatie vooral niet.

Nadat de installatie voltooid is kunt u een van de office applicaties openen en de licentie invoeren in het scherm wat weergeven wordt.

Windows 10 kunt u via volgende link downloaden:

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10

Hier kunt u de download tool downloaden en alle stappen gegeven volgen. Na de installatie kunt u de licentie invullen. Indien er Windows 10 Home op staat en u een Pro licentie heeft aangeschaft, kunt u deze ook invullen. Hier komt af en toe een foutmelding uit dat de licentie niet werkt, hier kunt u opnieuw opstarten. Dat voert de upgrade dan door.

Windows 11 kunt u via de volgende link downloaden:

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows11

Hier kunt u de download tool downloaden en alle stappen gegeven volgen. Na de installatie kunt u de licentie invullen. Indien er Windows 11 Home op staat en u een Pro licentie heeft aangeschaft, kunt u deze ook invullen. Hier komt af en toe een foutmelding uit dat de licentie niet werkt, hier kunt u opnieuw opstarten. Dat voert de upgrade dan door.

X